Update september 2021

Coronabeleid bij Nachtje in de Kerk

Wij willen onze gasten graag ontvangen, maar wel volgens de geldende richtlijnen rond corona op het moment dat jullie hier als gast verblijven. Voor jullie als gast en ook voor onszelf als gezin. Lees hieronder wat ons coronabeleid is.

Voor nu betekent dat:

  • Gasten zijn welkom in onze B&B
  • We ontvangen onze gasten op gepaste afstand
  • Wij poetsen en poetsen en poetsen alles netjes schoon en dus heel vaak

Hoe werkt dat dan als we bij jullie verblijven?

Sowieso gelden de algemene richtlijnen:

  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen en was je handen regelmatig
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • We waarderen gepaste afstand tot andere gasten en tot ons

Ontvangst

Een paar dagen voordat jullie als gast arriveren hebben we even contact via mail of telefonisch over jullie aankomsttijd. We gaan er hoe dan ook vanuit dat iemand met klachten thuisblijft en niet naar onze B&B komt.

Bij aankomst ontvangen we jullie op gepaste afstand en geven uitleg over onze B&B. De sleutel zit bij aankomst op de kamerdeur en we vragen jullie deze bij het uitchecken ook weer op de kamerdeur te doen. Na het inchecken kunnen jullie zelf op ontdekkingstocht in jullie kamer.

Ontbijt

We spreken een tijd met jullie af waarop jullie je ontbijt willen nuttigen. Dat zetten we voor jullie klaar in de algemene ruimte waar jullie ook koffie en thee of een ander drankje kunnen pakken. Tussen de tafeltjes waar jullie zitten tijdens het ontbijt zit voldoende afstand.

Lunch en diner

Bij het ontbijt ontvangen jullie zakjes, zodat jullie een extra broodje kunnen smeren voor later op de dag of om mee te nemen. In de algemene ruimte is een keukenblokje aanwezig, maar er is geen gelegenheid om iets te koken of op te warmen. Wel is er een koelkast en een Quooker aanwezig in de algemene ruimte waar jullie gebruik van kunnen maken. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van borden, bestek, servies en je kunt er koffie en thee pakken.

Gelukkig zijn de restaurants en terrassen weer open. Zeeland heeft een heleboel te bieden op culinair gebied. We geven jullie graag tips!

Omgeving

In de buurt zijn mogelijkheden genoeg voor lange wandelingen, heerlijke fietstochten of struinen door steden en dorpen en hun mooie steegjes en straatjes. Met 10 minuutjes sta je aan het strand, hoor je het ruisen van de zee en ben je even helemaal lekker weg. Bezoek natuurgebieden Oranjezon of Neeltje Jans of verwonder je over de schoonheid van de Oosterschelde. Dit alles op een steenworp afstand van Vrouwenpolder.

Annuleringsvoorwaarden

We hopen dat het niet nodig is, laten we dat voorop stellen, maar gezien de huidige situatie met corona toch goed om het er even over te hebben, zodat jullie weten waar je rekening mee kunt houden.

Normaal werkt het bij ons als volgt:

  • We vragen onze gasten vooraf het volledige boekingsbedrag te betalen
  • Tot 7 dagen voor de aankomstdatum kan de boeking kosteloos geannuleerd worden
  • Daarna brengen we minimaal 25% van de totale boekingskosten in rekening

Mocht het vanwege corona nodig zijn om te annuleren (jullie hebben klachten en kunnen niet komen, jullie hebben corona en mogen niet komen, jullie moeten in quarantaine, of wij zijn zelf genoodzaakt om onze B&B te sluiten vanwege corona), dan mogen jullie de boeking natuurlijk verzetten. Komt dat niet uit of willen jullie dat liever niet, dan ontvangen jullie het volledig betaalde bedrag retour. Zo…en nu maar hopen dat corona geen roet in het eten gooit!